Monday, September 14, 2009

TEMPAT KERJA


hye kali ni ku nak cite pasal tempat kerje aku.aku keje di pejabat pos malaysia dekat kl ku kje ni untuk musim perayaan je.kerja2 ku asing kad raya yang korang antar seluruh dunia.pada hari jumaat lepas ktorg disuruh berpakain kemas sbb wartawan dari semua akhbar akan datang ke pejabat pos untuk tgok pekerja musim perayaan dan berapa byk kad raya pada tahun ni..mule2 ku ingat best r diorg datang leh msuk tv ke surat khabar ke last2 x de cume gambat pompuan je yg msuk dalam surat khabar berita harian.disbab kan diorang datang kitorg jadi penat sbb kad raya terlampau bnyk da la puasa lapa pulak 2 rase nak halau je wartawan2 mse2..selamat la wartawan2 tu cantik2.ahaha tapi tempat kerja ku ni best r semua membe2 yg baru kenal semua leh msuk kepala x de yg sombong..bukan senang nak dapat kerja senang macam ni.bile time bebuka puasa pos sedia kan mknn semua pekerja ktorg cume kne byar RM1 je mknn semua sedap2 mcm kat hotel hahaa..tapi ku rase bebuke kat umah lagi sedap kowt sbb mak aku yang masak.ermm ok bye.:)

1 comment:

najiah ulya said...

acecey. dia dah makin maju. ada blog tak gtau pun :))

Post a Comment