Monday, September 14, 2009

HARI PERTAMA UPDATE

hye semua hari ni hari pertama ku update blog ku ni..sebelum ni ku buat blog update kejap je lepas tu da malas.blog ku ni x update dari bulan 2 x silap ku tak tau kenapa mungkin disebab kan sebuk keje kowt x pown disbb kan ku mlas hahahasekarang ku da mula rajin nak update blog ku ni haha x tau knpe mugkin mlm td ku mimpi basah lebih semangat nak update hahaa.untuk pengetahuan semua ku da mandi wajib ok klo x mandi x sah puasa..hahaha blog ku ni sbna nye ku nk wat untuk koleksi gambar2 yg ku snap dan mncari rakan2 yg minat sama dengan ku.tp disbb kan mslh x dapat dielakn blog ku ni pown terbiar je..lepas ni ku akan msuk kan gmbar yang menarik yang penah ku tgkap untuk di kongsi kpd korg semua.ermm sampai sini je r ku da x de idea nak tulis haha bye..:p

No comments:

Post a Comment